Delte lenker i ChatGPT

Vi går igjennom funksjon delte lenker som åpner opp nye muligheter for samarbeid og deling av kunnskap. Men hva er egentlig en delt lenke?

En delt lenke er en unik URL som genereres for en ChatGPT-samtale. Denne lenken kan du dele med venner, kolleger og samarbeidspartnere, slik at de kan se og fortsette samtalen du har hatt med ChatGPT. Dette er en fantastisk måte å dele interessante, morsomme eller innsiktsfulle utvekslinger du har hatt med ChatGPT.

Før, hvis du ønsket å dele en samtale du hadde hatt med ChatGPT, måtte du ta skjermbilder og sende dem rundt. Men med delte lenker, er det så enkelt som å kopiere og lime inn en lenke. Og det beste? Mottakeren av lenken kan til og med fortsette samtalen der du slapp!

Logge inn på ChatGPT

  1. Åpne nettleseren din og gå til ChatGPT sin nettside. Her er lenken til nettsiden: https://chat.openai.com/
  2. På hovedsiden, klikk på «Logg inn» knappen som er plassert øverst til høyre på siden.
  3. Tast inn brukernavn og passord, og klikk deretter på «Logg inn» knappen.

Lage en delt lenke

  • Hold markøren over en chat og klikk på delingslenkeikonet. Du vil kunne forhåndsvise samtalen du er i ferd med å sende. Deretter har du muligheten til å dele med navnet ditt eller anonymt ved å klikke på de tre prikkene.
Hvordan dele chat i ChatGPT

  • Når du holder markøren over en chat og klikker på delingslenkeikonet, vil du kunne forhåndsvise samtalen du er i ferd med å sende.

Hvordan dele link i ChatGPT

Du kan dele med navnet ditt ved å klikke på de tre prikkene og bare klikke «Del ditt navn». Hvis du vil ikke inkludere navnet ditt, klikk på de tre prikkene igjen og klikk «Del anonymt» for å fjerne navnet ditt.

Oppsummering

Delte lenker i ChatGPT er en funksjon som har potensialet til å forandre måten vi deler og samhandler med kunstig intelligens. Med muligheten til å generere en unik URL for hver ChatGPT-samtale, kan vi enkelt dele våre samtaler og innsikter med andre, og til og med la dem fortsette samtalen der vi slapp.

Dette er ikke bare en tidsbesparende funksjon, men også en som fremmer samarbeid og kunnskapsdeling på en helt ny måte. Uansett om du er en kollega som deler dine siste funn, en lærer som deler pedagogiske ressurser, eller bare en venn som deler en morsom samtale, er delte lenker et kraftig verktøy i din ChatGPT-opplevelse.