Plugin Instacart

Instacart er en plugin til ChatGPT som gjør måltidsplanlegging enklere. Hvis du noen gang har vært ansvarlig for måltidsplanlegging eller matinnkjøp for din husholdning, vet du at det krever mye tenkning og planlegging. Det er mange faktorer å vurdere – hva familiemedlemmene liker å spise, allergier, kostholdspreferanser, hva som er i sesong, dine ferdigheter på kjøkknet, hvor mye forberedelsestid du kan ha etter jobb, hva som allerede er i kjøleskapet, og budsjettet ditt. Disse er komplekse behov og de krever mye mental arbeid – men med fremveksten av smart AI-teknologi, har vi en sjanse til å gjøre måltidsplanlegging enklere, mer moro, og kanskje til og med litt magisk.

Hva er Instacart plugin?

En plugin er en liten programvarebit som kan legges til i et større program for å utvide funksjonaliteten og gi det nye funksjoner eller egenskaper. Instacart ChatGPT-pluginen fungerer som et tillegg til ChatGPT og vil kombinere ChatGPTs egenskaper med Instacarts egen AI-teknologi for å la brukerne handle fra mat- og oppskriftsrelaterte samtaler med ChatGPT og få ingrediensene levert på døren hvis du bor i USA.

I respons på spørsmål som, «Jeg har kylling og pasta. Hva er et barnevennlig måltid jeg kan lage, og hva annet trenger jeg?» eller «Hvordan kan jeg lage en enkel gulrotkake?», kan ChatGPT nå lage Instacart-bestillinger basert på foreslåtte måltidsrespons, og legge til alle nødvendige ingredienser i Instacart-kurv med bare noen få klikk. Ved å utnytte Instacarts katalog som spenner over mer enn 1,5 millioner, kan brukere nå bruke ChatGPT for måltidsplanleggingsinspirasjon.

Instacart ChatGPT-pluginen fungerer best i å hjelpe folk med å finne ut hva de trenger for å lage et bestemt måltid eller oppskrift, og hjelper dem med å ta hensyn til ingredienser de kanskje allerede har hjemme eller spesifikke kostholdsrestriksjoner, lage en umiddelbar handleliste.

Hvis du trenger hjelp med å installere plugins i ChatGPT følg vår guide «Installer plugins i ChatGPT»

Eksempler Instacart

I vårt eksempel kommuniserer vi med ChatGPT og gir den en spesifikk forespørsel. Vi forteller at den skal bruke plugin instacart.

bruk Instacart lag en middagsplan for kommende uke, jeg ønsker stegvis steg for oppskriftene og en ferdig handleliste

Instacart ukes meny
Instacart del 2 av ukes meny

Her foreslår Instacart en ukesmeny og gir oss en detaljert guide for tilberedning. Den genererer også en handleliste for oss. Instacart vil automatisk lage en elektronisk handleliste. Hvis vi bodde i USA, kunne vi ha handlet direkte fra basert på listen.

Vi prøver et nytt eksempel her:

bruk Instacart til å lage en barnevennlig middag ukes meny samt tar høyde for å være glutenfri

Instacart plugin viser barnevennlig meny

Her observerer vi at Instacart er i stand til å generere en ukesmeny som er både barnevennlig og glutenfri. Når du lager en ukesmeny, har du muligheten til å inkludere eventuelle allergier og spesielle kostholdsbehov.

bruk Instacart jeg ønsker å lage en kake og jeg har følgende ingredienser kakao, melk, mel og smør. Gi meg en oppskrift basert ingredienser

Instacart brukes til å lage en kake

Her vil den foreslå en kakeoppskrift og oppgi hvilke ingredienser vi trenger å anskaffe.

Oppsummering av Instacart

Instacart ChatGPT-pluginen er en løsning som forenkler måltidsplanlegging og shopping. Ved å kombinere kunstig intelligens med brukerens behov i naturlig språk, gjør Instacart dine behov umiddelbart kjøpbare. Uansett om du lurer på hva du skal lage til middag, eller trenger en oppskrift basert på ingrediensene du har tilgjengelig, kan ChatGPT foreslå måltider og legge til alle nødvendige ingredienser i Instacart-handlekurven din.

Med Instacart blir det å lage mat enklere, mer inspirerende og absolutt mer praktisk. Enten du er travel person, en forelder på farten, eller bare noen som elsker å lage mat, er Instacart det perfekte verktøyet for deg.