Plugin Visla

Visla er en plugin til ChatGPT som gir brukerne muligheten til å generere korte videoer fra tekst i ChatGPT. Denne teknologien er spesielt nyttig for innholdsprodusenter, markedsføringsfolk, lærere, studenter og alle som ønsker å lage engasjerende videoer raskt og enkelt. Hvis du trenger hjelp med å installere plugins i ChatGPT følg vår guide «Installer plugins i ChatGPT»

Visla-plugin kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Her er noen eksempler på hvordan det kan brukes:

  • Utdanning: En lærer kan bruke Visla til å lage korte, informative videoer om forskjellige emner for å supplere undervisningen. For eksempel, en historielærer kan lage en video om den franske revolusjonen, inkludere viktige datoer, hendelser og personer, og dele den med studentene for å hjelpe dem med å forstå emnet bedre.
  • Markedsføring og reklame: En markedsfører kan bruke Visla til å lage engasjerende reklamevideoer for et produkt eller en tjeneste. For eksempel, en markedsfører for en ny treningsapp kan lage en video som viser hvordan appen fungerer, dens unike funksjoner, og hvordan den kan hjelpe brukerne med å nå sine treningsmål.
  • Sosiale medier: En influencer eller sosiale medier manager kan bruke Visla til å lage videoer for å engasjere følgere. For eksempel, en reiseblogger kan lage en video som viser høydepunktene fra en nylig tur, inkludert vakre landskap, lokale matvarer, og kulturelle opplevelser.
  • Personlig bruk: Enkeltpersoner kan bruke Visla til å lage videoer for personlig bruk. For eksempel, noen som planlegger en bursdagsfest kan lage en video invitasjon som viser tid, sted, og hva gjestene kan forvente på festen.

Disse er bare noen få eksempler på hvordan Visla-plugin kan brukes.

Oppsummering av Visla-plugin

  • Videoinnhold: Brukeren angir emnet for videoen, og Visla genererer en video basert på dette emnet ved hjelp av tilgjengelig arkivmateriale.
  • Tilpasning: Brukeren kan tilpasse videoen ved å angi egenskaper som videoide, videotone, videotittel, videobeskrivelse og videotagger.
  • Publiseringsplattform: Brukeren kan velge hvor videoen skal publiseres, inkludert populære plattformer som YouTube, Vimeo, TikTok, Instagram, Facebook og Visla selv.
  • Aspektforhold: Brukeren kan velge aspektforholdet for videoen, noe som gir fleksibilitet for forskjellige visningsplattformer.
  • Delbar video link og kravkode: Etter at videoen er generert, gir Visla en delbar video link og en kravkode. Den delbare linken kan brukes til å vise videoen til andre, mens kravkoden kan brukes til å lagre eller redigere videoen senere.

Eksempler Visla

I vårt eksempel kommuniserer vi med ChatGPT og gir den en spesifikk forespørsel. Vi forteller at vi er en student som trenger å skrive en oppgave om Thor Heyerdahl.

Jeg er en student og skal skrive en skole oppgave om Thor Heyerdahl og Kon tiki

Chat GPT generert tekst om Thor Heyerdal

ChatGPT genererer deretter en detaljert og informativ tekst basert på vår forespørsel. Denne teksten gir en oversikt over Thor Heyerdahls liv, hans Kon-Tiki-ekspedisjon, og hans bidrag til vitenskapen.

Vi bruker denne teksten som grunnlag for å lage en video ved hjelp av Visla-plugin. Vi gir Visla den genererte teksten og spesifiserer at vi ønsker å lage en oppsummeringsvideo om Thor Heyerdahl og Kon-Tiki-ekspedisjonen.

bruk plugin visla og lag video med oppsummering med tekst over

Visa plugin i bruk

Visla tar deretter denne informasjonen, bruker sitt arkiv av offentlig tilgjengelig fotomateriale, og genererer en video som oppsummerer Thor Heyerdahls liv og Kon-Tiki-ekspedisjonen. Denne videoen kan deretter brukes som et visuelt supplement til oppgaven vår, noe som gir en mer engasjerende og dynamisk måte å presentere informasjonen på.

Når du har generert en video med Visla-plugin, vil du se et ikon merket «Visla.us». Ved å klikke på dette ikonet, vil du bli omdirigert til Visla sin nettside.

Visla plugin webside

Visla har en gratis plan og en premium plan. Du kan lese det mer det på sidene til Visla(Trykk på link).

Oppsummert er Visla er en kraftig plugin som lar brukere generere korte videoer fra offentlig tilgjengelig arkivmateriale. Den er designet for å være brukervennlig og tilbyr en rekke tilpasningsalternativer for å sikre at det endelige produktet oppfyller brukerens behov. Visla er et effektivt verktøy for å lage videoer, og det er en flott ressurs for alle som trenger å lage videoinnhold raskt og enkelt.